25 Eylül 2013 Çarşamba

1 GB İnternet Ne Kadar – Kaç Saat Gider?




İster cepten olsun ister ADSL ister diğer erişim şekilleri olsun 1 gigabyte internet ile neler yapılabilir? 1 gb internet kaç saat gider veya benzeri soruların yanıtı:


Böyle bir sorunun cevabı tam anlamıyla ”yoktur” internet hızınıza da bağlı olmak üzere 1 gb internet 1 saatte gidebilir, 1 ayda da bitiremeyebilirsiniz. Şöyle ki, internet data kullanımı, süreye değil, indirdiğiniz verilere bağlıdır. yani izlediğiniz her video, dinlediğiniz her mp3, hatta okuduğunuz her yazı, 1 gb’lık datanızın içerisinden eksilmelere neden olacaktır. öyle ki, yüksek hızlı bir internet, kullanım oranınıza da bağlı olmakla beraber, kullanım düzeyi arttıkça, kullanım süreniz de kısalacaktır. Bu ister ADSL, ister fiber, ister Turkcell, ister Vodafone, ister Avea olsun, bu durum değişmeyecektir. özellikle akıllı telefonların, internet kullanımı, veri kullanımı daha yüksek olduğu için daha çok veri yiyecektir. GB hesaplaması yaparken, internet üzerinden indirdikleriniz dikkate alınır, internet üzerinde herhangi bir siteye yaptığınız yüklemeler yani uploadlar (resim, müzik, mail yükleme vb.) kotanızdan gitmeyecektir.


1 GB İNTERNET FİYATLARI VE DOPİNG İNTERNET HAKKINDA ÜCRETSİZ BİLGİ ALMAK YA DA ONLINE BAŞVURU YAPMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK ADINIZI VE MAİL ADRESİNİZİ BIRAKABİLİRSİNİZ.


adwords reklam ajansı
facebook sponsorlu reklam
google adwords reklam
google reklam ajansı
google reklam vermek
google reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder