9 Eylül 2013 Pazartesi

Vodafone net : internet bağlantısı yok | Şikayetim var

Ağustos 22, 2013 | data kurtarma Kategori : Vodafone ios oyunlar Net


vodafone net ten şikayetçiyim. 17 adsl başvuru ay önce 24 ay taahhütlü akıllı telefon #adsl hizmeti satın aldık. Temmuz 2013′de Uprise sosyal oyun Elite Residence binasına taşındık ve 25/07/2013′de #adsl nakil talebinde bulunduk. Bizi 25 gün internetsiz beklettikten sonra yeni taşındığımız binanın farklı özellikleri nedeniyle bu binada web tasarım sadece fiber internet kullanılabileceği, vodafone. internet reklam net fiber hizmeti vermediği için farklı bir firmadan fiber hizmeti almamız gerektiği bildirildi. Ancak 300 TL google reklam cayma bedeli talep edildi. Biz taahhüdümüzden caymadık. Vodafone net fiber altyapılı binada #adsl hizmeti veremiyor. mobil oyun Bizi mobil uyglamalar 25 gündür oyalıyorlar. İşyerimizde 25 gündür internet bağlantısı yok. Bizim zararımızı kim karşılayacak. Bir de üstüne cayma bedeli ödemek istemiyoruz.


Benzer gizli kamera şikayetler :Superonline : İlgisizlik İlgisizlik İlgisizlikVodafone : paket veri bağlantısıSüperonline : internet bağlantısı yapamadımTurkcell Superonline bilgisayar programı : süper online fiber internetTtnet: internet bağlantısı şikayetim var

Etiketler:adsl, alo vodafone net, cayma bedeli, fiber, internet, Vodafone Net, vodafone net müşteri hizmetleri, Vodafone Net şikayet, Vodafone Net şikayetleri ,24 ay android tablet taahhüt cayma bedeli,abonelik sözleşmesine istinaden yapılan taahhütten cayma,vodafone internet google reklam vermek paketleri iptal cayma,vodafone kampanya cayma bedeli

Vodafone net : internet bağlantısı yok için Yorum yap


Lütfen yorumunuzun bu şikayet ile ilgili olduğuna emin olunuz.Aksi ttnet başvuru takdirde yorumunuz yayınlanmayacaktır.Eğer şikayet göndermek istiyorsanız lütfen Şikayet Gönder sayfasını kullanınız.

Adınız Email üstte ki butona(Post butonu) basarak sitemize ait yorum ve şikayetler ile ilgili kuralları kabul etmiş sayılırsınız.Kuralları okumak için lütfen tıklayınız... google adwords Yeni yorumları e-posta aracılığıyla bana bildir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder