3 Eylül 2013 Salı

Güncel Mobil Teknoloji Haberleri | Google Glass’a İyi Bir Rakip Geliyor: Tele







android tablet Ağustos 23, akıllı telefon 2013 0 Comment Genel - Haberler


Google’ın teknoloji dünyasında yeni bir çığır açacağı söylenen akıllı gözlüğü Glass bir aksilik çıkmaz ise önümüzdeki yıl bizlerle birlikte olacak. Çok sayıdaki akıllı cihazın internet reklam yaptığını tek başına halledebilme opsiyonu olacağı düşünülen ürün için data kurtarma şimdiden güçlü rakiplerin varlığı konuşulur oldu. Bunlardan bir tanesi de Telepathy One adını taşıyan ve gönüllülerce toplanmış para ile hayata geçirilen bir projenin sonucu. California’da başlatılan kampanya sayesinde adsl başvuru gerçeğe dönüşecek olan akıllı gözlük için şimdiden 5 milyon dolarlık bağış toplanmış durumda.


Giyilebilir teknolojinin yeni örneklerinden biri olan Telepathy One, Google’ın Glass’ı kadar futuristik bir dizayna sahip değil. Çok daha basit web tasarım ve sıradan görünen gözlük aslında sadece kullanıcının kafasına oturtabileceği, gözlükten çok bir tür bilimkurgu ürününe benzeyen bir cihazı andırıyor. Kafanın arka yüzüne oturacak bir arayüz, kulaklık sosyal oyun (mikrofon) ve küçük bir mobil oyun de ekrana sahip olan Telepathy One, tasarım gereği kullanıcının yüzü ile fazla içli dışlı olmuyor! Uygulama ttnet başvuru geliştiricileri ile arasını sıcak google reklam vermek tutmak isteyen bağış toplayıcı isim Firsthand Technology Fund Inc. diğer bilgisayar programı yandan bu ilginç ürünü olabildiğince basit bir yazılımsal temel üzerine kurmak niyetinde.


İstenildiği kadar bağış toplanıldığı takdirde şirket, çok mobil uyglamalar daha fazla yazılımcı, uygulama geliştiricisi ve mühendisi işe alacak. Telepathy One eğer beklenen hedefe ulaşırsa, 2014 içerisinde son kullanıcı ile buluşabilecek.


3.9K5KFollow206


13 Kas2011 Yılının En İyi Oyun ve Uygulamalarını Birlikte Seçelim 26 AraOyun İnceleme: CK Zombies 16 Kas


23 AğuBilgisayar ve İnternet Kullanımı Arttı! 22 ios oyunlar AğuYahoo 2011’den Beri ilk Kez google reklam Google’ı Geçti 22 gizli kamera Ağu


Sent Your google adwords Message was sent, Thank you.Failed Your Message was not sent, Please try again.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder