13 Eylül 2013 Cuma

Kıssadan Mix | Ses ve Teknoloji

0


Görsel


Mix, kayıt etmiş android tablet olduğunuz enstrümanların tonal mobil oyun denge işlemidir. Ancak başlıktan da anlayabileceğiniz gibi çok fazla derinlere inmeden üstten web tasarım anlatıp kıssadan hisse çıkarmanızı sağlayacağım.


Kaydettiğiniz enstrümanlar arasında ses (volume-hacim) dengesi oluşturmak enstrümanların adsl başvuru karakterini mix içinde yansıtmak işin en önemli kısımlarındandır.


Mix kısmının kayıt aşamalarının en önemli kısımlarından biri olmasının sosyal oyun sebebi, yaptığınız parçayı akıllı telefon bu bölümde rezil de edebilirsiniz vezir de. Bu kısmı başarılı bir şekilde geçerseniz bir sonraki bölüm masteringtir ve ne kadar iyi bir mix yaparsanız masteringi o kadar başarılı olacaktır.


+ Lead ve backing enstrümanlarınızı iyi seçip onların dengesini kulağınızı rahatsız data kurtarma etmeyecek biçimde olmasını sağlamalısınız. Ayrıca bir kaç farklı kolondan dinlemeniz bu dengeyi ayarını en mükemmel ttnet başvuru şekilde yapmanız için size yardımcı olabilir.


+ Kayıt ettiğiniz enstrümanlara akustik havası ya da daha derin bir anlam katmak için bu efekti ayarında kullanmanız yaptığınız ios oyunlar müziği mükemmele ulaştıracaktır.


+ Çokça yanlışa düşülen bir durumdur aslında mobil uyglamalar çok kolaydır. Kaydettiğiniz enstrümanların seslerinin bazılarını sağa bazılarını sola yatırmanız müziğinize profesyonellik katacaktır. Bu zamanla ve çok müzik dinlemeniz ile olabilecek bir hissiyattır.


Hissiyat demişken ses mixi tamamen ruh işidir. Sizin yaptığınız bir mixi başka birisi beğenmeyebilir hatta siz bile bir süre sonra beğenmeyebilirsiniz.


Ayrıca faz farkına dikkat edilmelidir. Enstrümanların frekanslarının birbirine çakışmaması gerekir. Eğer iki ses çakışıyor ise birinden feragat etmeniz gerekmektedir. Ya da tekrar başka bir frekansta çalmanız gerekebilir.


WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. ( Log Out / Değiştir )


Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. ( Log Out / Değiştir )


Facebook hesabınızı kullanarak yorum bilgisayar programı yapıyorsunuz. ( Log Out / Değiştir )


Yorumlarımın takibini e-posta gizli kamera ile haber ver.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder