10 Eylül 2013 Salı

Özür grubu atama sonuçları 27 Ağustos 2013

acaba önce kendi adamlarınımı yerleştiriyorlar? yaparlar gizli kamera mı? yaparlar! hiç belli olmaz, bunlardan ttnet başvuru herşey beklenir. yoksa bilgisayar ortamda (elektronik ortamda) google reklam vermek bir atama sonucu 4 gün sürmez kimse kimseyi kandırmasın 5 dk yı geçmez! önce fetocular sonra biz. zaten doğtu düzgün isism isim puan puam kim hangi okula yerleşmiş yayınlamıyorlar sadece kurum bazında minimum puanlar var oda ne kadar gerçekçi mechul?


600 bin personeli olan bir bakanlığın bu android tablet sosyal oyun kadar sorumsuz davranması ne kadar hayret verici ise o 600 bin kişiden dogru dürüst bir tepkinin data kurtarma gelmemesi de o kadar hayretengizdir!


biz tercihleri 5 dakika geciktirsen sistem kapanır yapamayız tercih ama beyfendiler canları ne zaman isterse o zaman google adwords açıklar sonuçları birde tweet atıyor çıkıp tv de açıklama yapmıyorda mobil uyglamalar zahmet olur tabi evinde tv karşısında oturup açıklama yapma varken


bugünde pc internet reklam basına diktiler ya bizi bi zahmet gelip cocukların kahvaltısını hazırlayıversinler web tasarım annelik görevlerimi yapamaz oldum ios oyunlar sayelerinde...


bekle bekle nereye bilgisayar programı kadar akıllı telefon acaba ya?hiç mi bu insanları düşünmüyor bu meb?insanlar programlarını düne göre adsl başvuru yaptılar ama her zamanki gibi mebin mobil oyun takvimi fos çıktı!!!!bi kere de verdiğiniz google reklam sözü tutun yaaa!!!!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder