7 Eylül 2013 Cumartesi

Destinyden Yeni Video - ShiftDelete.Net

Xboxın efsanevi serisi Halodan tanıdığımız Bungienin geliştirmekte olduğu android tablet Destinyden yeni web tasarım bir mobil uyglamalar video geldi. Oyunun resmi Youtube hesabından yayınlanan Out Here in the Wild adlı videoda oyun içi sosyal oyun görüntülere ve yapımcıların görüşlerine yer ios oyunlar veriliyor.





Destinyde aynı anda adsl başvuru google reklam vermek 3 silah taşıyabileceğiz. Halo ile google adwords doğal olarak gizli kamera benzerlik gösteren yapım, RPG - FPS türünde olacak. Destinyde de Halo oyunlarında olduğu gibi gelişmiş bir internet reklam çoklu oyuncu modu bulunacak.


Bunginein geliştirdiği Destinyin raflardaki yerini alması 2014ü bulacak. Yapım, PC, PS3, PS4, bilgisayar programı Xbox 360 ttnet başvuru ve Xbox One için satışa sunulacak. Böylelikle PlayStation akıllı telefon kullanıcıları Halo tadında bir oyuna kendi konsollarında ulaşabilecek. Ancak yine de Halonun Xbox exclusive oyunu mobil oyun olduğunu ve 343 Industriesin teslim aldığı bayrağı başarı data kurtarma ile taşıdığını söyleyelim.


:: Destinyi bekliyor musunuz? 


Yazan: google reklam Oğuz BirkardeşlerSDN - ShiftDelete.Net


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder