6 Eylül 2013 Cuma

Eğitim Hayatının En Büyük Riski Olan Kopyaya Teknoloji ile Son Geliyor | Magazin -

Eğitim hayatımız boyunca birden çok sınavlara katıldık. gizli kamera Peki google reklam hiç akıllı telefon mi gözümüz bir android tablet başkasının internet reklam sınav kağıdına kaçmadı ? Yada hiç adsl başvuru mi sosyal oyun kopya kağıtları hazırlanmadı web tasarım ? Bu riskli mobil oyun atılımlara bir mobil uyglamalar son vermek bilgisayar programı için kopyaya teknoloji ile çözüm aranıyor.


Eğitim hayatında  alınan en büyük  risk olarak data kurtarma nitelendirilen kopya,Amerikalı bir şirketin üretimini üstlendiği ” Kopya Dedektörü ” ile artık tarihe karışıyor.


Akıllı telefonlar yardımıyla kopya çekmeye çalışan öğrencileri, google adwords geliştirilmiş ios oyunlar yazılım sayesinde anında saptayan ve uyarı veren PocketHound, her türlü telefonu algılayabiliyor.


Okul,seminer ve kurslar için geliştirilen, havadaki şebeke haricinde google reklam vermek herhangi bir veri alışverişi gerçekleştiği anda uyarıda bulunan cihazın şarj süresi yalnızca 2 saattir.


Akıllı telefon üreticileri ile yazılım paylaşımında bulunan B.V. Systems,  model ayrımı yapmaksızın online iletişim gerektiren sinyalleri algılama konusunda ise ttnet başvuru oldukça başarılı olduğu da kanıtlandı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder