12 Eylül 2013 Perşembe

SSHD Harddisk Nedir? Faydaları Nelerdir? | sametgur | kişisel blog sayfası.

Solid bilgisayar programı Harddisk olarak bilinan SSDHarddisklerin performansını ile birlikte fiyatının da pahalı olması nedeni data kurtarma ile normal HDD ile SDD arasında yeni bir harddisk modeli çıktı diyebiliriz. Solid Harddisk ile birlikte mobil uyglamalar nesil HDD’yi birleştiren bu model aslında normal bir HDD gibi görünsede üzerinde akıllı telefon 8GB’lik bir solid ttnet başvuru harddiske’de sahip. Raid özelliği ile yüksek performanslarda çalışan ve çok kullanılan programları SSDbölgesine alarak sanki bir SSD performansı veren Hidrid SSHD’leri Seagate web tasarım Momentus serisindebulabilirsiniz. Hybrit SSHD olarak geçen bu modellerin bilgisayar açılış hızları neredeyse SSD kadar hızlı.


Seagate® Laptop ve Laptop Thin SSHD’ler, SSD’nin yıldırım hızıyla bir sabit diskin yüksek kapasitesini birleştiriyor. Seagate Adaptive Memory™ teknolojisiyle SSHD, önyükleme sürelerini ve gizli kamera sosyal oyun uygulama hızlarını kesin bir şekilde artırarak, sisteminizin performansını yükseltiyor.


Seagate Dizüstü Bilgisayar SSHD’leri NAND flash ile geleneksel sabit disk depolamayı bütünleştirerek, katı halin hızıyla sabit diskin ios oyunlar kapasitesine sahip android tablet olan mobil oyun bir dizüstü bilgisayar diski oluşturuyor.


XHTML: Şu adsl başvuru etiketleri kullanabilirsiniz:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder