12 Eylül 2013 Perşembe

Digitürk İnternet Kampanyaları | Digitürk LigTV Bayii

digitürk siz müşterilerine sadece televizyon izleme hizmetleri sunmamaktadır. aynı zamanda yanında sınırsız internet paketi paketleriylede bizlerin başını döndürmeye devam ediyor. bu paketleri duyunca sosyal oyun kulaklarınıza inanamayacaksınız.hele ki aylık tutarlarını görünce. isterseniz gelin internet paketlerimiz hakkında biraz bilgi edinelim.


bu paketi alanlar yıl sonuna kadar spor extra paketi hediye,kurulum ttnet başvuru hediye,aktivasyon ücreti 20 tl,kablosuız bilgisayar programı modemi hediye,adsl aktivasyonuda hediye olup ayda sadece 83,79 data kurtarma tl ye bu paketten faydalanabileceksiniz.


bu paketi alanlar hd keyfininden aylık 4 tl ye faydalanabilecekler.ayrıca ilk 3 ay 63,99 tl ye faydalanacağınız bu paketten 3 ay sonunda 79,99 tlye faydalanmaya devam edeceksiniz.kurulum hediye,digitürk web tasarım aktivasyonu 20 tl, kablosuz modem hediye,adsl aktivasyonu hediye ve yıl sonuna kadar spor extra siz değerli kullanıcılarımıza hediye edilecektir.


bu paketin içinde hd akıllı telefon keyfi aylık 4 tl,ilk ay tüm keyif paketleri ve android tablet lig tv hediye, kurulum hediye,digitürk aktivasyonu 30 tl, kablosuz modem hediye,adsl aktivasyonu hediyedir. üstelik ayda sadece 59,99 mobil uyglamalar tlye.


bu pakette ilk ay tüm keyif paketleri ve lig tv hediye,kurulum hediye,digitürk aktivasyonu ios oyunlar 30 tl,kablosuz modem hediye, adsl aktivasyonu hediye. üstelik ayda sadece  45,99 tl ye.


bu pakette hd keyfi aylık 4 tl,kurulum hediye,digitürk aktivasyonu 30 tl, kablosuz modem hediye, adsl aktivasyonu hediye. üstelik ayda sadece 41,99 tl ye.


bu pakette hd keyfi aylık mobil oyun 4 tl ,canak kurulumu 85 tl, canak hariç kurulum 40 tl, kablosuz modem hediye,adsl aktivasyonu hediye.üstelik ayda sadece 37,99 tl ye faydalanabileceksiniz.





Etiketler: digitürk internet kampanyaları


Bu HTML etiket ve tanımlayıcılarını kullanabilirsiniz: gizli kamera
adsl başvuru


1 yorum: