3 Eylül 2013 Salı

Steam’de Bugünün Teklifi: Insurgency | Oyun Günlüğü

ss_b872d9da1cc99dbb6a9257fea6afb26bd51ee5e1.1920x1080


Bugün, Steam’in ”Bugünün Teklifi” kısmında Insurgency isimli yapımı görmekteyiz. mobil uyglamalar Bir Source modu olarak doğan Insurgency: Modern Infantry Combat’ın devam oyunu ttnet başvuru olarak karşımıza çıkan Insurgency, bu sefer ayrı bir oyun olarak hazırlanıyor. Bağımsız geliştirici New World Interactive tarafından geliştirilen Insurgency, taktiksel bir FPS oyunu.


Insurgency, Nisan ayından beri beta sürümde. Geliştiriciler, oyunun anca google reklam 2014 yılında tam sürüme geçebileceğini söylüyor. Oyunu satın android tablet alıp, oyuna erken erişebilirsiniz. Erken erişim sayesinde, oyuncuların vereceği öneriler ve geri bildirimler sayesinde oyunun daha iyi noktaya gelmesi sağlanıyor. Insurgency, Valve’nin Source moturu ile mobil oyun hazırlanıyor.


Microsoft google adwords Windows ve Mac platformları arasında çapraz platform desteğine sahip Insurgency, savaş alanına gerçekçi bir çerçeveden yaklaşmayı amaçlıyor.  Bu yüzden oyunda cross hair yer almamakta.Yapım aynı google reklam vermek zamanda Linux için geliştirilmekte fakat çapraz platform desteğine sahip olmayacak. Gerçekçilik arayanlar için bu yapım ilaç gibi gelebilir.


Geliştirici firma, oyunlarını ” Son data kurtarma derece rekabetçi, acımasızca ve ölümcü” akıllı telefon olarak tanımlamakta. Oyunda gizli kamera kendi haritalarınızı tasarlayabileceğiniz bir editör de adsl başvuru bulunmakta. Haritalar gerçek Dünya’dan alınan savaş alanı örnekleriyle tasarlanmış sosyal oyun durumda. Şu anlık yapımda 20 ios oyunlar silah, 8 haritada, 4 adet multiplayer modu ve 2 adet co-op modu bulunmakta.


Co-op modu 6 bilgisayar programı oyuncuya kadar destek sunmakta, multiplayer modları ise 32 oyucuya kadar destek vermekte. Gerçekçi bir FPS arayanların bir göz atması gereken Insurgency, aldığı %50′lik indirimle 19.99$’dan, 9.99$’a düşmüş durumda. 4 adet Insurgency kopyasını içerisinde bulunduran Insurgency 4-Pack ise 59.99$yerine 29.99$’dan satılmakta. Yapımın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Bu fırsat saat 23.55 itibariyle 44 saat internet reklam 45 dakika sonra sona erecek.


Son olarak oyunu daha yakından web tasarım görmeniz için bir oynayış videosu yerini almış durumda. Keyifli seyirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder