29 Ağustos 2013 Perşembe

Goodgame, Empire: Four Kingdoms Yayınlandı! - Oyun Kolu - Blog

Dünyanın önde gelen mobil uyglamalar online oyun firması Goodgame milyonlarca üyeye sahip olan Goodgame Empire ve Goodgame android tablet Big Farm oyunlarından sonra şimdi de akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz web tasarım Empire: Four Kingdoms ile karşımızda. akıllı telefon iOS ve Android işletim sistemine sahip bütün cihazlardan kolayca ulaşabileceğiniz Empire: Four Kingdoms üreticisinin diğer oyunlarının da olduğu gibi strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.


Kendi imparatorluğunuzu kurarak diğer imparatorluklardan daha üstün olmak için çabalamanız gereken oyunda 4 krallığın en büyüğü olmak için imparatorluğunuzu geliştirmelisiniz. İmparatorluğunuzu gizli kamera geliştirmek için birçok kaynak internet reklam türünü depolayıp ekonominizi güçlendirmelisiniz. sosyal oyun Diğer imparatorluklara google reklam vermek savaş açmak için kendi ordunuzu kurabileceğiniz Empire: Four Kingdoms’da kazandığınız savaşlar sayesinde ios oyunlar düşmanlarınızın kaynaklarını data kurtarma yağmalayabilirsiniz.





Neredeyse tüm online strateji oyunlarında olduğu gibi Empire: Four Kingdoms’da da arkadaşlarınızla ittifak kurabilir veya tek başınıza çok güçlü bir ordu kurarak tüm oyunculara saldırabilirsiniz. Sahip olduğunuz  kaynaklar ile son mobil oyun teknoloji silahlara ve kendinize yıkılmayacak güçte bir kale inşa edebilirsiniz.


4 büyük kırallığın en büyük imparatorluğu olmak için ücretsiz olarak Android veya iOS işletim ttnet başvuru sistemi ile çalışan akıllı telefon ya da tablet bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


Etiketler: android oyunları, empire, goodgame, ios oyunları, iphone oyunları, mobil, mobil oyun, online strateji, strateji, tablet bilgisayar programı Kategori Mobil Oyunlar, Oyun Haberleri | Yorum Yok adsl başvuru »


XHTML: Şu etiketleri kullanabilirsiniz: google reklam title="">
google adwords


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder