29 Ağustos 2013 Perşembe

Exper Xcellerator’ı 4000 Oyuncu Hazırladı - Oyuncum

Xcellerator CLAW serisini tasarladı. Oyuncular internet reklam İçin, Oyuncular Tarafından Tasarlandı:


4.000 oyun severin görüşü dikkate alınarak geliştirilen, oyuncular için; yine onlar tarafından tasarlanan Exper Xcellerator CLAW serisi, 4. Nesil Intel® Core™ K serisi işlemci, SLI destekli Z87 anakart ve NVIDIA Geforce GTX ekran kartına sahip. Intel’in sunduğu Turbo Boost 2.0 teknolojisi sayesinde, işlemci kendi hızını aşırtarak ağır koşullara uyum sağlıyor. İstenildiğinde hız aşırtma işlemi yapılarak oyunlarda %30′a varan performans artışı sağlanabiliyor.


Xcellerator CLAW serisinin tüm bileşenleri; en uyumlu ve birlikte bilgisayar programı en iyi performansı verecek şekilde seçilmiş. Üretilen her Xcellerator CLAW, mükemmel sistem performansının elde edilebilmesi için dayanıklılık, stabilite, performans, uyum gibi zorlu Ar-Ge akıllı telefon testlerinden geçiriliyor.


Xcellerator mobil oyun CLAW bellek miktarı ios oyunlar standart 8gb olup, güncel tüm oyunların bellek ttnet başvuru ihtiyacını google adwords karşılıyor. Xcellerator CLAW’da maksimum 32 GB, 2800MHz’e kadar çift kanal bellek desteği de bulunuyor.


Yüksek performanslı web tasarım SSD sürücüsü oyunların data kurtarma 4 kat daha hızlı yüklenmesini sağlıyor. Oyun ve işletim sistemi farklı sürücülerde kurulu sosyal oyun olduğunda SSD’den tam performans android tablet alınamadığı için Xcellerator’da ise standart adsl başvuru olarak, işletim sistemi de SSD sürücüye kuruluyor. Bu sayede Xcellerator CLAW’un tüm bileşenlerinden maksimum verim ve performans alınıyor.


Xcellerator CLAW zengin estetik görünümlü özel kasası, güçlü ön ve yan led gizli kamera aydınlatmalarla ile oyun dünyasının atmosferine sürüklüyor. Full tower kasa mimarisinde sunulan ekstra slotlar, vidasız tak çıkar (hot swap) özelliği ile geliştirilebilir donanım fırsatı sunuyor. 5 adet fandan oluşan özel soğutma sistemi ile ısınma kaynaklı performans kaybını tamamen önlüyor. 2 adet 12mm, 1 adet 22mm fan Xcellerator google reklam CLAW’u beklenenin üstünde mobil uyglamalar serinliğe ulaştırıyor, 2 adet 12mm egzoz fan içerideki ısınan havayı dışarı atıyor.


Exper Xcellerator CLAW Serisi’nde; Intel i3, i5K, i7K serisi olmak üzere üç farklı konfigürasyon bulunuyor. Bu google reklam vermek sayede her seviyedeki oyun tutkunlarının beklentilerini karşılamaya hazır.


İsim/ Nick


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder