7 Ekim 2013 Pazartesi

Garlic Tea Sarımsak Çayı » Oyun Koçu

Güncel


Kilo-Vermek-İçin


Sarımsak Çayı, Ender Saraç gibi ülkemizin önde gelen diyetisyenleri tarafından tavsiye edilen, dünyaca ünlü Angelina Jolie tarafından zayıflamak için kullanılan etkili bir zayıflama çayıdır.


sarımsak çayı, İlk olarak Angelina Jolie tarafındandoğum sonrası kilolarını vermek için kullandığı vesarımsak çayı ile 11 kilo vermesiyle bir anda dünyaca ün kazanmış bir zayıflama çayıdır. ülkemizde de önde gelen diyetisyenler tarafından tavsiye edilmektedir. Tanınmış ünlü isimler tarafından da kullanılan sarımsak çayı zayıflamak isteyenlerin imdadına yetişen etkili bir zayıflama çayıdır.


Sarımsak çayı tamamen doğal içeriği ve formülü ile herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir.Garlic Tea metabolizmanın hızlandırılmasına ve vücutta yağların yakımına yardımcı olur.


Sarımsak çayı içeriğindeki bitkiler zayıflamanın yanı sıra vücuda bir çok anlamda da fayda sağlamaktadır.


Sarımsak: Astım bronşit gibi rahatsızlıklara karşı iyi gelmektedir. Vücutta Yağ yakımını hızlandırmaya yardımcı olur. Vücuttaki bakterilerin atılmasına yardımcıdır.


Garlic Tea Sarımsak çayı bu doğal özel formülü ile hem zayıflarken hemde vücudunuza bir çok anlamda fayda sağlamaktadır. Yağların yakılmasını desteklerken bağışıklık sisteminde kuvvetlendirilmesinde etki etmektedir.


garlic tea Sarımsak çayı 1 kutunun içerisinde 30 adet süzen poşet çay bulunmaktadır.


1 bardak sıcak suyun içerisine 1 adet sarımsak çayı atıp, demlemeye bırakınız, demini saldıktan sonra yemekten 30-60 dakika önce aç karnına içiniz.


Etiketler: sarım sak çayı zayıflatır mı, zayıflama çayları


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder