25 Kasım 2014 Salı

Pedagojik Formasyon Sonuçları 2013 ÖSYM YÖK

2013 Pedagojik Formasyon Sonuçları açıklanıyor. 2013 2014 YÖK formasyon sonuçları bugün içerisinde açıklanması  bekleniyor. 28 Kasım- 6 aralık tarihlerinde başvuruları alınan pedagojik formasyon eğitimi sertifika programları sonuçlarının 17 Aralık Salı akşamına kadar açıklanması ihtimal dahilinde. ÖSYM tarafında alınan sonuçlar bu hafta ÖSYM’nin sitesinden açıklanacaktır. Pedagojik formasyon sonuçları 2013 YÖK kontenjanlarına bağlı olarak sonuçlandırılacak. 2013 2014 Öğretim yılı Pedagojik formasyon sonuçları öğren için bu sayfamızı takip ediniz. ÖSYM formasyon sonuçları saatler içerisinde açıklanacak ÖSYM 2013 pedagojik formasyon sonuçları yani geçtiğimiz günlerde yapılan pedagojik formasyon tercih sonuçları açıklandığında sitemizde aktif link yer alacaktır.


formasyon sonuçları


Pedagojik Formasyon Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak : 2013 pedagojik formasyon yerleştirme sonuçları gün içerisinde belli olacak. ÖSYM’den gelen haberlere göre formasyon sonuçları belli olmuş durumda, en kısa sürede resmi site kanalıyla yayınlanacak ve formasyon sonuçları bu sayfada da aynı zamanda yer alacaktır.


6 Aralık’ta son bulan tercihlerin sonuçları bu hafta büyük ihtimalle açıklanacaktır. Son zamanlardaki tüm tercih ve sonuç işlemlerinde olduğu gibi tercih sonuçları adaylara posta ile gönderilmeyecek, sonuçlar ÖSYM’nin sitesinden ilan edilecektir. ÖSYM sonuçları adayın kazandığı üniversiteye de elektronik ortamda gönderecektir. Bu gönderi tamamlandıktan sonra adaylar sonuçlarının açıklanmasını takiben beş gün içinde kayıtlarını yaptıracaklardır. Kayıt yaptırmak isteyenler ÖSYM’ye değil, kazandıkları üniversiteye başvuracaklardır.


Bu yıl formasyon alan adaylar KPSS’ye girerek yeterli puanı aldıkları taktirde atama tercihinde bulunabilecek. Pedagojik formasyon sonuçları gereği formasyon programları üniversiteler tarafından ağustos ayına yetişecek şekilde düzenlenecek.


Bunun dışında sanat ve tasarımla denizciliğe 140′ar, elektrik-elektronik teknolojisi ve bilişim teknolojilerine 100’er, tarım teknolojileri 90, sanat tarihi 80kişilik kontenjan ayrıldı.


50 kişi ile gazetecilik ve 40′ar kontenjanla, raylı sistemler, adalet, biyomedikal cihaz teknolojileri, gemi yapımı, radyo-televizyon, halkla I?lis?kiler ve organizasyon hizmetleri ve harita-tapu-kadastro alanları ise en az kontenjan ayrılan bölümler arasında.


bence de yeter artık acıklanacaksa acıklansın bu kadar ınsanı gunlerdır oyalamanın bı anlamı yok… ! ales gıbı bı sınav 5 gunde acıklandı bu nıye bu kadar uzaltı anlayamadık dogrusu .hayırlısı deyıp beklıcez artık


yazıklar olsun sınav biteli bir ay oldu . formasyona ales şartı getirdiğinizi duyurduğunuzda sunava iki ay vardı. iki ay bile çalışabilecek zaman verilemeyen sınavın ardından bir ay geçti daha yerleştirme yapamadınız utanın utanın.


açıklasınlar, artık yoksa biz mi rezilliklerini açığa çıkaracağız… yeter artık bu kadar yalan dolan, insaf yahu bu insanların bir hayatı planlaması gereken bir programları var. sizin zaman kavramından haberiniz var? nasıl tehaazür edilir bilir misiniz… açız aç, karnımı yıllar sonra doyuracağım hesaplamasını yapıyorum sen kimin zamanını yiyorsun ösym… yeter artık el insaf yahu. ayıptır günahtır, zulümdür…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder