25 Şubat 2014 Salı

Datalogic Gryphon GM4100 Barkod Okuyucu | Datalogic Gryphon GM4100 Barkod Okuyucu F

DATALOGİC GRYPHON GM4100


Datalogic Gryphon GM4100 Barkod Okuyucu, mobil olarak çalışan firmaların işlerini büyük oranda kolaylaştıran bir cihazdır. Ürünle ilgili detayları aşağıdan inceleyebilirsiniz.


Datalogic Gryphon GM4100 Barkod Okuyucu fiyatı ve tüm özellikleri ile ilgili detaylı bilgi almak için satış danışmanlarımızla temas kurabilirsiniz.


Datalogic Gryphon GM4100 doğrusal görüntüleme okuyucularının genel amaçlı ürün teklifleri arasında size zengin özellikler sunuyor. Çok yönlü ve dayanıklı bir ürün olan Datalogic Gryphon GM4100 yüksek verimlilik sağlamak için hareketliliği geliştirilmiş olup perakende ve hafif endüstriyel ortamlarda rahatlıkla kullanılabilir. Mobil iletişimde çalışanlar için daha güvenli ve daha verimli bir ortam sağlayarak, kablolu cihazların neden olduğu zorlukları ortadan kaldırır. GM4100 okuyucu karmaşık kurulumlar için ağ yetenekleri ve basit noktadan noktaya uygulamaları ile size ölçülebilir çözümler sunar. GM4100’ün toplu mod özelliği kodları binlerce bellekte saklamasını sağlar. Çoklu arayüz yetenekleri sayesinde de USB üzerinden ana bilgisayara bağlantı kurma imkanı veren GM4100 tüm bu avantajları ile yatırımcılarının iyi bir iş ortağı olmayı başarmıştır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder